Online gæstebog ferielejlighed PS2042

Go down

Online gæstebog ferielejlighed PS2042

Indlæg  Admin on Tors sep 09, 2010 2:14 pm

Din mening gør en forskel! sunny
Giv nye lejere et godt råd med på vejen. Hvad var godt og hvad var knap så godt? Ved at skrive om dine oplevelser i ferielejligheden kan du hjælpe andre til at træffe et kvalificeret valg.

Brugervejledning
Skriv i gæstebogen ved at trykke på "Skriv svar"
Når du har skrevet i gæstebogen gemmes teksten ved at trykke på "send" knappen. Herefter indtastes den 5 cifret bekræftelseskode, som kommer frem på siden (husk at der er forskel på store og små bogstaver). tryk herefter på knappen "Udfør"


På forhånd tak for hjælpen.
Bella Mallorca
avatar
Admin
Admin

Antal indlæg : 33
Registration date : 02/01/08

Vis brugerens profil http://bellamallorca.do-talk.com

Tilbage til toppen Go down

Skøn ferie i lejlighed med udsigt

Indlæg  Britta on Tirs sep 14, 2010 4:33 pm

Er lige vendt hjem fra en skøn ferie, og vil lige skrive et lille indlæg om lejligheden vi boede i.

Jeg syntes at det er en tjekket lejlighed, hvor der er tænkt på det hele. Der er vaskemiddel til vaskemaskinen, de mest almindelige krydderier i køkkenet, stearinlys, sæbe, rengørings midler, håndklæder osv...... Kort sagt alt det man skal bruge for at få det til at fungere uden at skulle gå ud og købe store mængder af noget man ellers kun skal bruge lidt af. Der er en dejlig udsigt til Port de Soller og bjergene.
Bedst egnet hvis man har en bil til rådighed da det ligger et stykke oppe. Det tager ca. 4-5 min. at køre ned til byen/havnen. Terrassen er
skøn og det er dejligt at man kan åbne helt op fra stuen og til udsigten. Der bor venligt hilsende spaniolere i de andre lejligheder. Om aftenen kan man høre dem der bor i lejligheden neden under der spiser deres aftensmad, men det er kun hyggeligt med en spansk summen. Der er helt hvide møbler så hvis man har børn, der elsker at hoppe i sofaen kan de hvide møbler være svære at holde pæne, men betrækket kan heldigvis
vaskes. Vi tager gerne dertil igen.

Britta Jensen

Britta
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum