Mallorcas badestrande

Go down

Mallorcas badestrande

Indlæg  ABC on Søn feb 08, 2009 11:17 pm

Vi har været på Mallorca de to seneste år, begge gange med små børn. Så er det vigtigt, at der er en børnevenlig strand.

Her kan vi virkelig anbefale Alcudia, hvor stranden er stor, der er MEGET lavvandet og så har vi aldrig set en bølge. Selve byen Alcudia er en kedelig turistby, men det gør ikke så meget, når man har små børn med. Vi har også været andre steder, og Cala Santanyi (sydøst på Mallorca) kan også anbefales til familier med små børn. En lille og meget rolig by med en fantastisk (børnevenlig) strand.

På dette website kan du læse meget mere om strandene på Mallorca og der er også anbefalinger i forhold til børnevenlighed.

Hvis andre kan anbefale en strand til familier med små børn, så vil vi meget gerne høre om det. Vores foreløbige planer er nemlig at tage til Mallorca igen i år (2009). Det er en fantastisk dejlig ø!

ABC

Antal indlæg : 1
Registration date : 08/02/09

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Es Trenc

Indlæg  Caramba on Lør feb 21, 2009 4:17 pm

Børnevenlig strand

Vi kan varmt anbefale Es Trenc stranden - vi har selv 3 børn i alderen 4-9 år og har været her de sidste par år. Her er klitter med kridhvidt sand, og et azurblåt hav hvor man som i Alcudia kan gå langt ud inden der er dybt.
Dog er der ikke de store muligheder for mad og drikke, så det skal I selv have med - og selvom det er en naturstrand og ligger væk fra alfarvej, ja så er der også et par andre der har fundet den :-)

Caramba
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum