Online gæstebog ferielejlighed PS2779

Go down

Online gæstebog ferielejlighed PS2779

Indlæg  Admin on Man maj 12, 2008 12:06 am

Din mening gør en forskel! sunny
Giv nye lejere et godt råd med på vejen. Hvad var godt og hvad var knap så godt? Ved at skrive om dine oplevelser i ferielejligheden kan du hjælpe andre til at træffe et kvalificeret valg.

Brugervejledning
Skriv i gæstebogen ved at trykke på "Skriv svar"
Når du har skrevet i gæstebogen gemmes teksten ved at trykke på "send" knappen. Herefter indtastes den 5 cifret bekræftelseskode, som kommer frem på siden (husk at der er forskel på store og små bogstaver). tryk herefter på knappen "Udfør"

Læs beskrivelse af Bella Mallorcas lejligheder her:
http://www.bellamallorca.dk/rejse/Feriebolig-1-25.html?triptype=hotel

På forhånd tak for hjælpen.
Bella MallorcaSidst rettet af Admin Tors jul 16, 2009 10:24 pm, rettet i alt 2 gange
avatar
Admin
Admin

Antal indlæg : 33
Registration date : 02/01/08

Vis brugerens profil http://bellamallorca.do-talk.com

Tilbage til toppen Go down

Lejlighed 2779

Indlæg  Annette on Lør jun 07, 2008 10:37 pm

Vi var tre generationer (mormor, bedstefar, mor, far og to piger på hhv. 1 og 3 år) der holdt tidlig sommerferie i Casa Buades i de sidste to uger i maj 2008. Forventningerne var, at vi skulle nyde solen i fulde drag og derefter tage hjem til Danmark og nyde en forhåbentlig god sommer. Desværre ville vejrguderne det anderledes, det gode vejr blev i Danmark og regnen på Mallorca, hvor vi havde regnvejr i syv ud af fjorten dage.

Heldigvis var vi så landet i Casa Buades, en dejlig lejlighed i to etager med en fantastisk terrasse med udsigt til bjerge og vand. Rent praktisk var lejligheden ren og indbydende ved indflytning, den indeholder alle fornødenheder i form af vaskemaskine, opvaskemaskine, gasgrill på terrassen, fjernsyn og DVD afspiller m.m. Desuden er lejligheden indrettet uhyre brugervenligt med forklarende labels, brugervejledninger og ikke mindst et omfattende materiale (beskrivelser, kort og anbefalinger) omkring lokalområdet, som blev studeret flittigt i regnvejrstimerne og brugt til at planlægge vores mange ture til Palma, Inca, Sóller og de omkringliggende småbyer og bjergene. Med børnene var sporvognsturen til Sóller ”et must”, udflugtsbåden til Sa Calobra god afveksling, stranden ”én stor sandkasse” og gåturen op til fyrtårnet et godt udgangspunkt for en lang nattesøvn. Bedsteforældre og forældre nød på skift de mange lækre restauranter langs strandpromenaden.

Tak for denne gang.

Venlig hilsen
Ingrid, Svend, Emma, Kristine, Michael & Annette

Annette
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Casa Buades lejlighed 2779

Indlæg  kocher on Tors aug 07, 2008 6:29 pm

Fra 12, juni og en uge frem var vi farmor, farfar, søn, svigerdatter og to piger på 2 og 4 år i denne dejlige lejlighed. Der er bare alt det der skal være. En herlig terrasse med mulighed for at grille, bade i et stort bassin m.m. Turen til Soller med sporgvogn var en god oplevelse. Der ligger en dejlig isfabrik næsten ved stopstedet - det måtte vi prøve et par gang. Bilen vi have lejet delte vi om, så nå "de unge" kørte afsted, tog "de ældre" bussen fra byen direkte til Palma - 40 min., og prisen pr. billet er rasende billig (sammenlignet med danske buspriser - en dag i Palma er helt fin.
Det var 35 år siden vi har været på Mallorca, men nu må vi på et tidspunkt afsted igen. Vi var heldige med vejret - dejlig sol og varme.
Tag kun rolig afsted til denne skønne lejlighed.
mvh Keld Köcher

kocher
Gæst


Tilbage til toppen Go down

sommerferie i Puerto Soller

Indlæg  Søren on Søn aug 17, 2008 9:05 pm

Mandag d 14/7 landede familien Hansen, i lufthavne Plama de Mallorce kl 09.00 om morgen, hvor de stod en lejet bil klar til at køre os til Puerto Soller,
hvor vi skulle bo en uge i Casa de Buardes, Vi ankom til Mallorca til højt solskinvejr.
Vi kørte stille mod Puerto Soller, såleds at vi var fremme kl 11.00, hvor vi startede med at lige tage en tur på promenaden inde vi kørte op mod Casa Buardes,
en opkørsel vi blev mere urolig for fordi det bare gik opad ad hele tiden. Men vel fremme og alle blev inpomeret over lejligheden samt udsigten fra den store terasse. Helt suverænt.
Første dag gik med at komme sig da vi var startet hjemmefra kl 02.00 om natten.
Ellers gik det med at undersøge Puerto Soller og Soller for hvar der var af muligheder for at gå i byen og spise samt indkøbsmuligheder, for vi skulle jo også prøve
at lave noget på de lokale råvare.
Hvis der skal nævnes noget som vi syntes var stort i området så var det isudsalget inde i Soller, hvor de selv lavede is, og specilet den som de lavede på deres egne appelsiner fra dalen af, er simpelt hen en oplevelse, prøv ogå deres jucie, den serveres på flere af de lokale beværtninger også.
Butikken ved siden af isudsalget sælger en appelsin likør ( er et ret nyt produkt ) serverer den kold med isterninger, så smager den fantatisk, er værd at købe med hjem.
At spiser er der på torvet i Soller flere restauranter hvor man kan købe god mad, men pas på hvis I bestiller en stor tallerken med tapas, det er et helt måltid i sig selv og man er godt fyldt op.
Også på promenade i Puerto Soller spiser man godt måske lidt mere international køkken i forhold til dem in de i Soller.
man skal ikke snyder sig selv for at tage en tur op langs kysten hvis man er i bil, det er lige som ar købe i alperne, og fantatisk flot natur.
Hsuk at tage en tur med sporvogne, samt tage toget til palma dette er en oplevelse, at mærke den ro og fred da hasigheden er meget under det som vi normalt forventer af sådanne transport middeler.
Husk også er bad nede i bugten i Puerto Soller er en oplevelse, det at man ligger lige bag sporvogne som kommer fyldt op med turister, samt senre på dagen hvor de bare køre i pendul retur med turister til Soller.
Familien Schou Hansen takker for en fantatisk uge og håber at få lov til at vende tilbage til dette paradis,

mvh. Søren

Søren
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Nytåret 2008/09

Indlæg  Elrum on Tirs jan 20, 2009 12:40 pm

Vi havde i år valgt at henlægge denne festlighed, til øen Mallorca og Byen Puerto Soller...............

vel ankommet til Palma lufthavn d 31/12-08 kl. 14,00, snuppede vi den lejede bil som stod klar til os (super).........også skulle der handles ind for vi vidste ikke hvordan med åbningstider på restauranter her uden for sæsonen........

Da vi nærmede os Casa Buades, blev alle enige om at det var godt at vi havde lejet en bil, da vejen op til huset ikke lige var så nem at komme til meget stejl, til gengæld er det en super lækker lejlighed som vi varmt kan anbefale til andre.........

Det viste sig, at holde nytår på øen er noget helt andet end i danmark, alt havde lukket, lige på nær et værtshus nede på havnen som ikke var noget der kunne trække os........så vi var glade for, at der var handlet ind til noget dejligt mad.

De næste par dage gik med,at se den del af øen som man normalt ikke får set og det var noget der kan anbefales.....tænk en gang at kunne gå på stranden i Alcudia d1 januar 2009 i 15 graders varme, solskin og absolut ingen turister det er sgu da fedt......

Vi vil meget gerne sige fam. Buades tak for lån af lejligheden, og det er ikke sidste gang at vi kommer tilbage - er nok blevet en smule forelsket i øen Mallorca cheers

Elrum
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Online gæstebog ferielejlighed PS2779

Indlæg  Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum